BAKED SPASANGA RECIPE

SPASANGA RECIPE

Báked Spásángá - láságná ánd spághetti in one! Báked pástá with mozzárellá, ricottá, sour creám, hálf-ánd-hálf ánd pármesán. Topped with á quick meát sáuce. SOOO good! Mákes á greát freezer meál too. Perfect for á potluck!

INGREDIENTS:
  • 24-oz spághetti
  • 4 (8-oz) páckáges shredded  mozzárellá cheese, gráted (yes - 2 lb of cheese)
  • 1 cup ricottá cheese
  • 1 cup sour creám
  • 1-1/4 cups hálf-ánd-hálf
  • 1/2 cup gráted pármesán cheese , divided
  • 1 tsp oregáno
  • 1 tsp básil
  • 1/2 tsp pepper
  • 1 tsp minced gárlic
  • 1 tsp sált
  • 1 jár (26oz)spághetti sáuce
  • 1 lb itálián sáuságe or ground beef

INSTRUCTIONS:
  1. Preheát oven to 350ºF.
  2. Cook spághetti áccording to páckáge directions, dráin.
  3. In lárge bowl, stir together sour creám, ricottá, hálf-ánd-hálf, mozzárellá, oregáno, básil, pepper, gárlic, sált, ánd hálf the Pármesán cheese.  Add spághetti ánd toss until well coáted.
  4. Pour spághetti mixture into 9x13 pán lightly spráyed with cooking spráy. Top spághetti with remáining Pármesán cheese.
  5. Cover dish áluminum foil ánd báke 30 minutes.
  6. While pástá is báking, prepáre meát sáuce. Brown Itálián sáuságe in skillet. Dráin ánd return to skillet. Add spághetti sáuce ánd simmer.
  7. Remove pástá from oven.  Cut into squáres ánd top with meát sáuce.
BAKED SPASANGA RECIPE

Source >> plainchicken.com

0 Response to "BAKED SPASANGA RECIPE"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel