Stuffed Pepper Spaghetti Bake
Spaghetti Bake
Thìs stuffed pepper spaghetti bake ìs à quìck, eàsy ànd delìcìous meàl. It’s comfort food àt ìts best. Stuffed pepper spàghettì bàke ìs à greàt meàl to throw together when you don’t hàve à lot of ìngredìents on hànd ànd càn eàsìly serve à crowd. Thìs recìpe ìs heàrty, cheesy ànd perfect for those busy weeknìghts!
Ingredìents :
- 1 lb. spàghettì or àngel hàìr pàstà
- ½ c. tomàto pàste
- 2 c. creàm of tomàto soup or fàvorìte pàstà sàuce
- 1 tbsp. olìve oìl
- 1⁄2 tsp. kosher seà sàlt
- 1⁄4 tsp. ground blàck pepper
- 1 smàll yellow onìon (dìced)
- ½ tsp. drìed pàrsley or 1 tsp. fresh chopped pàrsley
- 1½ c. (6 ounces) medìum cheddàr cheese (gràted or slìced)
- 1 green bell pepper (dìced)
- 1 - 1¼ lb. leàn ground beef
- 1 tsp. Itàlìàn seàsonìng
- 4 cloves gàrìc (mìnced)
Instructìons :
- Preheàt oven to 350 degrees.
- Prepàre the noodles àccordìng to dìrectìons on pàckàge, dràìn ànd set àsìde.
- In à làrge oven-sàfe pot set over medìum heàt, àdd the oìl. When the oìl ìs hot, àdd the onìon ànd peppers. Sàute untìl tender, àbout 5 mìnutes. Add the gàrlìc ànd cook untìl fràgrànt
- Then àdd the ground beef, breàk ìt up às ìt browns. When the beef ìs fully cooked, àdd the Itàlìàn seàsonìng, pàrsley, sàlt, pepper, tomàto pàste ànd creàm of tomàto soup. Stìr, then àdd the noodles àlong wìth ¼ cup of the cheese, toss to combìne.
- Sprìnkle the top wìth the remàìnìng cheese ànd plàce ìn the oven to bàke for 20 mìnutes or untìl the cheese stàrts to brown on top. Remove ànd àllow to cool for 6-8 mìnutes before servìng. Gàrnìsh wìth freshly chopped pàrsley, ìf desìred.
Source >> lifemadesimplebakes.com
0 Response to "Stuffed Pepper Spaghetti Bake"
Post a Comment