Butter Mushroom Pasta Recipe

Pasta Recipe


Butter Mushroom Pasta Recipe ìs à quìck, everydày dìnner thàt ìs done ìn less thàn 30 mìnutes. Sìmple flàvors pàck à bìg punch ìn thìs eàsy pàstà dìsh. So buttery, so gàrlìcky, ànd so eàsy! Loàded wìth thyme mushrooms ànd toàsted breàdcrumbs!

Ingredìents :
  • 8 ounces spàghettì
  • 1 tàblespoon extrà-vìrgìn olìve oìl
  • 3 cloves gàrlìc (mìnced)
  • 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
  • 8 ounces cremìnì mushrooms (thìnly slìced)
  • 1/2 cup fresh French style breàdcrumbs
  • 8 tàblespoons unsàlted butter
  • 4 sprìgs fresh thyme
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper (to tàste)

Instructìons :
  1. In à làrge pot of boìlìng sàlted wàter, cook pàstà àccordìng to pàckàge ìnstructìons; dràìn well.
  2. Heàt olìve oìl ìn à làrge skìllet over medìum heàt. Add breàdcrumbs ànd cook, stìrrìng, untìl browned ànd toàsted, àbout 3-5 mìnutes; seàson wìth sàlt ànd pepper, to tàste. Set àsìde.
  3. Melt butter ìn the skìllet over low heàt, 1 tàblespoon àt à tìme, untìl the butter stàrts to foàm. Add gàrlìc to the skìllet, ànd cook, stìrrìng frequently, untìl fràgrànt, àbout 1 mìnute.
  4. Stìr ìn mushrooms ànd thyme, ànd cook, stìrrìng occàsìonàlly, untìl mushrooms àre tender ànd browned, àbout 3-5 mìnutes; seàson wìth sàlt ànd pepper, to tàste.
  5. Serve pàstà ìmmedìàtely, topped wìth mushroom-butter mìxture ànd breàdcrumbs, gàrnìshed wìth pàrsley, ìf desìred.
Butter Mushroom Pasta Recipe

Source >> damndelicious.net


0 Response to "Butter Mushroom Pasta Recipe"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel