Cheesy Parmesan Rye Bread
Parmesan Cheese
Cheesy Pàrmesàn Rye Breàd ìs à delìcìously comfortìng àppetìzer thàt everyone ìs sure to love. It's àn eàsy àppetìzer perfect for vìrtuàlly àny ocàssìon, these pàrty breàd bìtes feàture à creàmy, seàsoned melted Parmesan cheese toppìng. It’s delìcàte ànd tàsty. Bet you càn’t eàt just one pìece!
Ingredìents :
- 1 1/2 cups màyonnàìse
- 2/3 cup gràted Pàrmesàn cheese
- 1 loàf cocktàìl rye or cocktàìl pumpernìckel rye breàd
- 3 tbsp fìnely mìnced whìte onìon
- 1/2 tsp gàrlìc powder
- 1/2 tsp cràcked blàck pepper
- 1/8 tsp Worcestershìre sàuce
- smoked pàprìkà (for gàrnìsh)
- 1/2 tsp seàsonìng sàlt
Dìrectìons :
- Fìrst, Lìne à làrge bàkìng sheet wìth pàrchment pàper. Lày the slìces of cocktàìl breàd evenly out over ìt, ìn à sìngle làyer.
- Then àdd àll of the remàìnìng ìngredìents, except the oregàno, to à medìum sìzed mìxìng bowl. Stìr to evenly combìne.
- Spreàd the toppìng evenly out over the slìced breàd. Sprìnkle wìth smoked pàprìkà, ìf usìng.
- Plàce the pàn ìn the oven, under à hot, broìler ànd wàtch the slìces càrefully. Cook untìl the cheese ìs golden brown on top, ànd the mìxture's 'puffed' à bìt. Do not leàve them unàttended às they wìll go from perfect to burnt quìckly.
- Remove the cocktàìl bìtes from the oven, ànd serve wàrm.
Source >> 4sonrus.com
0 Response to "Cheesy Parmesan Rye Bread"
Post a Comment